SEGELMAKARNA

Mattias Gustafsson

mattias@marinexsegel.se
Tel: 072 733 01 06

Mattias har jobbat 25 år som segelmakare på flera stora loft som North Sails och Gransegel. Segling i alla former har varit det stora intresset sen unga år. Mattias har kappseglat både entyp och havskappsegling med stor framgång. Framförallt i alla “långsmala” klasser som Neptunkryssare, A22 och M-båtar har segel sydda av Mattias kammat hem mängder av medaljer. Mattias kommer ni kunna träffa både på loftet i Oxelösund och i Stockholm och såklart på ställen där det seglas!

Pär Lindforss

par@marinexsegel.se
Tel: 073 983 60 17

Pär har över 30 års erfarenhet som segelmakare. Han har tidigare arbetat på några av världens ledande segelmakerier som North Sails, Sobstad, Quantum och Diamond Sailmakers.
Genom åren har Pär varit en aktiv kappseglare i många olika klasser, allt från 2,4 mR och Express till havskappseglingar som Gotland Runt och Fastnet Race. Som främsta seglingsmeriter kan segrar från Gotland Runt, SM och RM nämnas. De senaste åren har det blivit mest havskappsegling shorthanded.

Patrik Erlandson

patrik@marinexsegel.se


Patrik är en av Sveriges mest meriterade segeldesigner och har unik kompetens inom segeldesign. Patrik har jobbat med allt från entyp till Volvo Ocean Race och Americas Cup. Tack vare Patriks erfarenhet kan vi erbjuda segeldesign i absolut toppklass och optimering av segelgarderoben till alla typer av båtar och regler. Patrik är även en framgångsrik seglare med vinster i en mängd klasser.

Erik Lindén

erik@marinexsegel.se
Tel: 070 216 74 52

Erik har under flera år jobbat extra som segelmakare så fort han har haft ledigt från studier på seglingsgymnasium. Erik hittar ni oftast på loftet i Oxelösund, men troligtvis även på någon båt runt om i landet! Erik är en extremt fokuserad och duktig seglare som har hunnit testa fler båtar än vad de flesta hinner på ett helt liv. SM-medaljer i många jolleklasser och 606. Erik seglar även större båtar på havet både shorthanded och fullcrew. Vi är säkra på att Erik blir en framtida storseglare som blir hett eftertraktad som seglare och segelmakare. Med sina 20 år är Erik helt klart ett namn att räkna med i framtiden, och idag garanterat Sveriges yngsta segelmakare.